Turun Maalarimestariyhdistys ry

logo_2.png

Turun Maalarimestariyhdistys ry on yksi Pintaurakoitsijoiden 16:sta jäsenyhdistyksestä. Yhdistys toimii koko Turun talousalueella ja järjestää jäsenilleen aktiivisesti erilaisia tapahtumia, koulutuksia sekä verkostoitumistilaisuuksia.

Yhdistys on perustettu vuonna 1902 ja se on yksi koko Suomen vanhimmista aktiivisesti toimivista yhdistyksistä.

Yhdistys suuntaa kuitenkin voimakkaasti tulevaisuuteen järjestäen jäsenistölleen mielenkiintoisia tapahtumia sekä urheilu- ja kulttuuritoimintaa. Lisäksi yhdistys tarjoaa jäsenistölleen kattavat jäsenedut valtakunnallisen Pintaurakoitsijat ry:n etujen lisäksi.

Yhdistys toimii läheisessä yhteistyössä Turun Ammattiopistosäätiön ylläpitämän ammattioppilaitoksen sekä EU:n rakennerahastojen turvin toimivan Kehittämiskeskus Oltermannin kanssa. Yhdistys omistaa tiloja Turun keskustasta ja sillä on omat toimisto- ja kokoustilat.

Lue lisää yhdistyksestä sen kotisivuilta osoitteesta https://www.turunmaalarimestariyhdistys.fi/turun-maalarimestariyhdistys.html

Voit myös olla yhteydessä suoraan yhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin, jonka tiedot löytyvät alta:

Puheenjohtaja Ilkka Helin
040 507 2219
Enable JavaScript to view.

Sihteeri Marja Viitaniemi
041 549 8001
Enable JavaScript to view.


Jäsenyys valtakunnallisessa Pintaurakoitsijat ry:ssä

Mikäli olet kiinnostunut Pintaurakoitsijoiden jäsenyydestä, mutta et vielä tiedä, mihin paikallisyhdistykseen haluat liittyä, voit täyttää jäsenhakemuksen oheisesta linkistä tai olla yhteydessä valtakunnallisen Pintaurakoitsijat ry:n toimistoon lisätietoja varten. Toimiston yhteystiedot löydät tästä.