Rovaniemen Pintaurakoitsijayhdistys ry

Rovaniemen Pintaurakoitsijayhdistys ry on yksi Pintaurakoitsijoiden 16:sta jäsenyhdistyksestä. Yhdistys toimii Rovaniemen ja koko lapin alueella ja järjestää jäsenilleen aktiivisesti erilaisia tapahtumia, koulutuksia sekä verkostoitumistilaisuuksia.

Yhdistyksellä on pitkät perinteet aina vuodesta 1947 saakka, jolloin yhdistys on perustettu. Yhdistys on nykypäivänäkin aktiivisesti mukana kehittämässä alaa ja ammattitaitoa erilaisin kurssein, koulutuksin ja tapahtumin. Yhdistys järjestää jäsenilleen vapaa-ajan toimintaa. Yhdistys toimii aktiivisesti Pintaurakoitsijat ry:n jäsenyhdistyksenä ja vastaa muun muassa vuoden 2019 vuosikokouksen järjestämisestä Rovaniemellä.

Lisätietoja yhdistyksestä ja sen toiminnasta saat olemalla suoraan yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin, jonka tiedot löytyvät alta:

Puheenjohtaja Antti Laitila
040 550 4791
Enable JavaScript to view.

Sihteeri Pasi Suutari
050 592 0802
Enable JavaScript to view.


Jäsenyys valtakunnallisessa Pintaurakoitsijat ry:ssä

Mikäli olet kiinnostunut Pintaurakoitsijoiden jäsenyydestä, mutta et vielä tiedä, mihin paikallisyhdistykseen haluat liittyä, voit täyttää jäsenhakemuksen oheisesta linkistä tai olla yhteydessä valtakunnallisen Pintaurakoitsijat ry:n toimistoon lisätietoja varten. Toimiston yhteystiedot löydät tästä.