Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat ry

Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat ry on yksi Pintaurakoitsijoiden 16:sta jäsenyhdistyksestä. Yhdistys toimii koko Kaakkois-Suomen alueella alueella ja järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia, koulutuksia sekä verkostoitumistilaisuuksia.

Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat ry muodostettiin vuonna 2014, kun Etelä-Saimaan, Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin Maalarimestariyhdistykset yhdistivät toimintansa 30.9.2014. Yhdistymisen myötä Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijoista tuli jäsenmäärällisesti yksi suurimmista paikallisyhdistyksistä Pintaurakoitsijoissa.

Yhdistymisen jälkeen Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat on panostanut olemassa olevien jäsenten aktiivisuuden lisäämiseen tarjoamalla jäsenistölleen mielenkiintoisia tapahtumia, koulutuksia ja muita tilaisuuksia.

Lue lisää yhdistyksestä sen kotisivuilta osoitteesta https://www.kspu.fi/etusivu. Kotisivuilta löytyy yhdistyksen jäsensivut sekä yleistietoa yhdistyksestä ja sen järjestämistä tapahtumista.

Voit myös olla yhteydessä suoraan yhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin, jonka tiedot löytyvät alta:

Puheenjohtaja Janne Meriläinen
050 541 1777
Enable JavaScript to view.

Sihteeri Tomi Harkko
050 097 3089
Enable JavaScript to view.


Jäsenyys valtakunnallisessa Pintaurakoitsijat ry:ssä

Mikäli olet kiinnostunut Pintaurakoitsijoiden jäsenyydestä, mutta et vielä tiedä, mihin paikallisyhdistykseen haluat liittyä, voit täyttää jäsenhakemuksen oheisesta linkistä tai olla yhteydessä valtakunnallisen Pintaurakoitsijat ry:n toimistoon lisätietoja varten. Toimiston yhteystiedot löydät tästä.