Oulun Maalarimestariyhdistys ry

logo.png

Oulun Maalarimestariyhdistys ry on yksi Pintaurakoitsijoiden 16:sta jäsenyhdistyksestä. Yhdistys toimii erityisesti Oulun talousalueella ja järjestää jäsenilleen aktiivisesti erilaisia tapahtumia, koulutuksia sekä verkostoitumistilaisuuksia.

Yhdistyksellä on pitkät perinteet aivan vuodesta 1907 saakka, jolloin yhdistys on perustettu. Yhdistys täytti vuonna 2017 110 vuotta ollen yksi koko Suomen vanhimmista yhä aktiivisesti toimivista rekisteröidyistä yhdistyksistä.

Nykypäivänä Oulun Maalarimestariyhdistys ry on koostuu maalaus-ja saneerausalan yrityksistä, joilla on laaja kokemus ja ammattitaito. Pintaurakointiliikkeiden lisäksi yhdistyksen toiminnassa on mukana myös alan kannatusjäseniä. Yhdistys järjestää jäsenilleen hyödyllisiä koulutuspäiviä ja kursseja sekä mukavaa yhteistä vapaa-ajantoimintaa, kuten matkoja ja tapahtumia.

Lue lisää yhdistyksestä sen kotisivuilta osoitteesta https://www.oulunpintaurakoitsijat.fi/

Voit myös olla yhteydessä suoraan yhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin, jonka tiedot löytyvät alta:

Puheenjohtaja Juha Niinimaa
040 830 5407
Enable JavaScript to view.

Jäsenyys valtakunnallisessa Pintaurakoitsijat ry:ssä

Mikäli olet kiinnostunut Pintaurakoitsijoiden jäsenyydestä, mutta et vielä tiedä, mihin paikallisyhdistykseen haluat liittyä, voit täyttää jäsenhakemuksen oheisesta linkistä tai olla yhteydessä valtakunnallisen Pintaurakoitsijat ry:n toimistoon lisätietoja varten. Toimiston yhteystiedot löydät tästä.