26.4.2022

Vuoden Pintaurakoitsija 2022

Asko Anttila Oy on valittu vuoden 2022 Pintaurakoitsijaksi

Tuomariston lausuma:

KOKONAISUUKSIEN HALLITSIJA

Asko Anttila Oy monipuolinen pintaurakointialan perheyritys, jonka palvelut koostuvat laajasti eri pintamateriaalien asennuksista sekä korjausrakentamisesta. Yritys toimii Karkkilasta käsin liikevaihdon ollessa vakiintunut noin 2 miljoonan euron paikkeille. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä, mutta urakointia tehdään myös yksityishenkilöille.

Tuomaristo korosti tämän vuoden valinnassa erityisesti yrityksen laajaa palveluvalikoimaa sekä erinomaista kokonaisuuksien hallintaa. Yritys toimii lähes poikkeuksetta pääurakoitsijana vastaten koko urakasta alusta loppuun saakka. Tyypillisesti hankkeet urakoidaan kokonaisurakoina, joissa pääpaino on eri pintamateriaalien asennuksessa. Menestyksen salaisuutena onkin saumattomuus ja kyky tarjota asiakkaille kokonaisuuksia. Vakiintuneet asiakkaat arvostavat yrityksen korkeaa laatua ja sujuvuutta, jossa sama työporukka tekee kaikki työt kirvesmiestöistä lähtien alusta loppuun saakka.

Kattava kokonaispalvelu sekä asiantuntemus ei rajoitus Asko Anttila Oy:n kohdalla ainoastaan urakointiin. Yrityksellä on oma Värisilmä-liike, jonka kautta he pystyvät tarjoamaan asiakkaalle kaikki pintamateriaalit ja useat erikoistuotteet joustavasti saman katon alta. Myös perinteet näkyvät yritystoiminnassa. Asko Anttila Oy on nykyisen toimitusjohtaja Pasi Anttilan isän perustama, kun taas kauppaa pyörittää hänen puolisonsa. Juhlaan on muutoinkin aihetta, sillä Asko Anttila Oy täyttää tänä vuonna 50 vuotta

Tuomaristo kiinnitti huomiota myös hyvin hoidettuihin henkilöstöasioihin, oppilaitosyhteistyöhön sekä perinteiden vaalimiseen. Jokaisen työntekijän vahvuudet tunnetaan ja perinteinen kisälli – mestari järjestelyllä työntekijöiden ammattitaitoa kehitetään töiden ohessa. Suurin osa työsuhteista on pitkiä ja osaaminen monipuolista. Ensisijainen tapa tulla töihin Asko Anttila Oy:hyn onkin paikallisen ammattikoulun kautta. Hyvä ilmapiiri ja tyytyväiset työntekijät takaavat vahvan pohjan kannattavan yritystoiminnan pyörittämiseen.