9.1.2020

Uusi jäsenten lakineuvontapuhelin on avattu

Lakineuvonnan tavoittaa puhelimitse 050 435 6988 TAI sähköpostilla Enable JavaScript to view.

Uusi keskitetty lakineuvontanumero

Pintaurakoitsijat ry on ottanut käyttöön uuden keskitetyn lakineuvontaan tarkoitetun puhelinnumeron 050 435 6988.

Kyse on uudesta keskitetystä mahdollisuudesta saada nopeasti neuvoa jäsenistöä askarruttaviin kysymyksiin. Numerossa päivystää kulloinkin työvuorossa oleva avustava lakimies.

Uudistuksella pyritään entisestään parantamaan saavutettavuutta puhelimitse. Tavoitteena on, että jommankumman avustavan lakimiehen saa numerosta aina kiinni myös silloin, kun toimitusjohtaja Jukka Koivisto on varattuna mm. kokouksissa, tulevissa TES-neuvotteluissa yms., eikä siten pysty vastaamaan henkilökohtaiseen numeroonsa.

Toivoimmekin, että jäsenistö ottaa uuden keskitetyn numeron aktiiviseen käyttöön ja on matalalla kynnyksellä yhteydessä uuteen numeroon kaikissa askarruttavissa kysymyksissä.

Uusi puhelinnumero on käytössä myös Kattoliiton sekä Lattian ja Seinänpäällystysliiton jäsenille.

Keskitetty sähköposti ennallaan

Puheluiden ohella jäsenistö voi olla liittoon yhteydessä käyttäen keskitettyä lakineuvontaa varten avattua sähköpostiosoitetta.

Sähköpostin osalta avasimme jo viime vuoden alussa keskitetyn Enable JavaScript to view. -osoitteen. Kyseinen osoite säilyy siis ennallaan ja toivommekin, että jäsenistö käyttää jatkossakin aktiivisesti em. osoitetta kysymysten esittämiseen.

Enable JavaScript to view. osoitteeseen esitetyt kysymykset ohjautuvat aina sekä avustaville lakimiehille että toimitusjohtaja Jukka Koivistolle. Kyseinen osoite on käytössä myös Kattoliiton sekä Lattian ja Seinänpäällystysliiton jäsenille.

Toimiston yhteystiedot tiivistettynä:

  • Lakineuvonnan yhteinen osoite: Enable JavaScript to view.
  • Lakineuvonnan yhteinen puhelinnumero: 050 435 6988