15.1.2019

Uusia työntekijöitä ja uusi keskitetty lakineuvonta (ät) pintaurakoitsijat.fi on avattu

Marjo Hiltunen ja Lauri Aine ovat aloittaneet 8.1.2019. Lisäksi Pintaurakoitsijat on avannut uuden keskitetyn sähköpostiosoitteen, johon jäsenet voivat lähettää juridisia kysymyksiä

Uusia työntekijöitä

Marjo Hiltunen ja Lauri Aine ovat aloittaneet 8.1.2019 Pintaurakoitsijat ry:n uusina oikeudellisina avustajina.

Molemmat heistä ovat oikeustieteen opiskelijoita, jotka avustavat toimitusjohtajaa jäsenpalvelun järjestämisessä ja juridisiin kysymyksiin vastaamisessa. Marjo ja Lauri avustavat Pintaurakoitsijoiden lisäksi myös Kattoliittoa ja Lattian- ja Seinänpäällysteliittoa ja ovat töissä keskimäärin 2-3 päivänä viikossa.

Katso alta Marjon ja Laurin yhteystiedot.

Uusi lakineuvonta -sähköpostiosoite

Pintaurakoitsijat ry on henkilökohtaisten osoitteiden lisäksi ottanut käyttöön uuden sähköpostiosoitteen Enable JavaScript to view..

Kyse uudesta keskitetystä mahdollisuudesta saada nopeasti neuvoa jäsenistöä askarruttaviin juridisiin kysymyksiin. Kaikki Enable JavaScript to view. -osoitteeseen lähetetyt sähköpostiviestit/kysymykset ohjautuvat aina sekä Jukka Koivistolle, että Marjo Hiltuselle ja Lauri Aineelle.

Toivomme jäsenistön käyttävän aktiivisesti uutta sähköpostiosoitetta juridisten kysymysten esittämiseen. Keskitetyn yhteisen osoitteen ajatuksena on parantaa jäsenpalvelua ja nopeuttaa kysymyksiin vastaamisessa. Sen avulla kysymys menee myös suoraan perille kulloinkin työvuorossa olevalle uudelle oikeudelliselle avustajalle, jotka avustavat kysymyksiin vastaamisessa.

Uusi sähköpostiosoite tulee aikaisempien henkilökohtaisten osoitteiden lisäksi, ei tilalle. Näin ollen jäsenet voivat halutessaan ottaa aikaisempaan tapaan suoraan yhteyttä Jukka Koivistoon niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Katso lisätiedot jäsensivuilla olevasa jäsentiedotteesta nro 2 / 15.1.2019