Avoimet työpaikat

AVUSTAVA LAKIMIES

Oletko sinä hakemamme avustava lakimies?!

Meistä

Rakennusteollisuus RT ry edustaa laajasti rakennusalan yrityksiä elinkeinopoliittisissa, teknisissä ja työmarkkina-asioissa. RT-liittoyhteisöön kuuluvat keskusliitto ja sen kuusi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, Talotekniikkateollisuus, LVI-tekninen urakointi ja Pintatoimiala. Rakennusteollisuus RT on edelleen jäsenenä Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:ssa.

Haettava tehtävä on Pintatoimialan ja Rakennustuoteteollisuuden yhteinen eli avustava lakimies tulisi toimimaan näiden toimialojen tehtävien parissa. Ydintehtävämme on työntekijöiden ja toimihenkilöiden työehtosopimusten solmiminen sekä työ- ja sopimusoikeudellisissa kysymyksissä avustaminen, kouluttaminen ja tiedottaminen. Lue lisää meistä osoitteesta www.rt.fi, www.pintaurakoitsijat.fi, www.kattoliitto.fi, www.lattia.net sekä www.rt.fi/Toimialat/Rakennustuoteteollisuus-RTT/

Haemme

Haemme avustavaa lakimiestä toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen vahvistamaan toimialojemme juridista osaamista. Tehtävä sopii parhaiten loppuvaiheen opiskelijalle tai valmistuvalle, jolla on kiinnostusta rakennusalaa ja työoikeudellisia kysymyksiä kohtaan. Tulet tehtävässäsi avustamaan neljän liiton lakimiehiä erilaisten työ- ja rakennusoikeudellisten asioiden hoitamisessa. Tulet avustamaan muun muassa jäsenyritysten oikeudellisessa neuvonnassa, riitojen selvittämisessä, työehtosopimusten tulkinnassa ja tiedotteiden laadinnassa sekä laatimaan oikeudellisia selvitystöitä näihin liittyen. Tehtäviisi voi kuulua myös tietokantojen ja dokumenttien päivitystä/ylläpitoa, toimistorutiineja sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta mieluiten mahdollisimman pian. Pystymme olemaan tarvittaessa joustavia työn ja opiskelun yhteensovittamisessa.

Edellytämme

Tärkein edellytys työn kannalta on reipas ja avoin asenne sekä aktiivinen ote työntekoon. Pystyt neuvomaan jäseniä selkokielisesti sekä tuottamaan selkeää ja helposti ymmärrettävää tekstiä. Olet luonteeltasi tarkka ja täsmällinen. Tehtävä sopii sinulle, jos kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Tehtävässä tulet perehtymään ja ottamaan haltuun rakennusalan työehtosopimukset. Emme edellytä näiden etukäteistä hallintaa, mutta hyvä työoikeuden osaaminen helpottaa tehtävistä suoriutumista. Katsomme eduksi myös sopimusoikeudellisen osaamisen, urakkasopimusten tuntemuksen sekä kiinnostuksen rakennusalaa kohtaan, sillä tehtävässä tulet törmäämään myös urakkasopimuksiin ja näitä koskeviin riitoihin.

Tarjoamme

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön sekä monipuoliset työtehtävät erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa. Tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua koko rakennusteollisuuden työnantajaliittojen arkeen sekä kehittyä työehtosopimuksien, työoikeuden ja rakennusalan osaajaksi.

Lisätietoja

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa arkisin klo 13.00 – 14.00 Pintaurakoitsijat ry:n toimitusjohtaja/lakimies Jukka Koivisto, puh. +358 40 596 8089.

Hae paikkaa

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen otsikolla ”Avustava lakimies” osoitteeseen Enable JavaScript to view. tiistaihin 7.11.2023 mennessä. Toimithan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

--------

Lakimiesharjoittelija

Meistä

Pintaurakoitsijat ry on yli 110-vuotias maalaus- ja pintakäsittelyalan valtakunnallinen työnantajajärjestö. Jäsenemme ovat pintakäsittelyalan urakoitsijoita, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 300 miljoonaa euroa. Ydintehtävämme on työntekijöiden ja toimihenkilöiden työehtosopimusten solmiminen sekä työ- ja sopimusoikeudellisissa kysymyksissä avustaminen, kouluttaminen ja tiedottaminen.

Pintaurakoitsijat ry on jäsenenä Rakennusteollisuus RT ry:ssä, joka on edelleen jäsenenä Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:ssa. Muodostamme Kattoliitto ry:n ja Lattian- ja Seinänpäällysteliitto ry:n kanssa RT:n Pintatoimialan ja hakemamme lakimiesharjoittelijan tehtäviin tulisi kuulumaan vastaavat tehtävät myös näille kahdelle muulle yhdistykselle. Lue lisää meistä osoitteesta www.pintaurakoitsijat.fi, www.kattoliitto.fi, www.lattia.net sekä www.rakennusteollisuus.fi

Haemme

Haemme lakimiesharjoittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vahvistamaan toimistomme juridista osaamista. Tehtävä voidaan räätälöidä opintojen vaihteen mukaan opiskelijalle, jolla on kiinnostusta rakennusalaa ja työoikeudellisia kysymyksiä kohtaan.

Tulet tehtävässäsi avustamaan kaikkien kolmen liiton lakimiehiä erilaisten työ- ja rakennusoikeudellisten asioiden hoitamisessa. Tulet avustamaan muun muassa jäsenyritysten oikeudellisessa neuvonnassa, riitojen selvittämisessä, työehtosopimusten tulkinnassa ja tiedotteiden laadinnassa sekä laatimaan oikeudellisia selvitystöitä näihin liittyen. Tehtäviisi voi kuulua myös tietokantojen ja dokumenttien päivitystä/ylläpitoa, toimistorutiineita sekä muita hallinnollisia tehtäviä.

Työmäärästä voidaan sopia valitun henkilön kanssa. Vähintään työtä on kuitenkin noin 2-3 päivänä viikossa. Työvuorot sovitaan joustavasti opiskelujen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta viimeistään syksyllä 2022.

Edellytämme

Tärkein edellytys työn kannalta on reipas ja avoin asenne sekä aito halu oppia uutta. Toivomme, että olet luonteeltasi tarkka ja täsmällinen ja sinulla on aktiivinen ote työntekoon. Tehtävä sopii sinulle, jos kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pystyt tuottamaan selkeää ja helposti ymmärrettävää tekstiä sekä neuvomaan jäseniä selkokielisesti myös puhelimitse.

Tehtävä sopii parhaiten oikeustieteen opiskelijalle, joka on valmis ottamaan haltuun rakennusalan työehtosopimukset. Vähintään sinulla tulee olla suoritettuna työoikeuden perusopinnot. Katsomme eduksi myös sopimusoikeudellisen osaamisen, urakkasopimusten tuntemuksen sekä kiinnostuksen rakennusalaa kohtaan.

Tarjoamme

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön sekä monipuoliset työtehtävät erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa. Tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua koko rakennusteollisuuden työnantajaliittojen arkeen sekä kehittyä työehtosopimuksien, työoikeuden ja rakennusalan osaajaksi.

Lisätietoja

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa arkisin klo 9.00 – 10.00 toimitusjohtaja Jukka Koivisto, puh. +358 40 596 8089.

Hae paikkaa

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksenkohteistasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo sekä opintosuoritusote palkkatoiveineen osoitteeseen Enable JavaScript to view. 19.6.2022 mennessä. Toimithan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo kesäkuun aikana.