Avoimet työpaikat

Tiedotamme näille sivuilla avoina olevista työpaikoistamme.

Päivitetty 1.11.2018

Pintaurakoitsijat ry hakee parhaillaan 1-2 oikeustieteen opiskelijaa toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen. Katso alla oleva hakuilmoitus ja hae meille töihin! Hakuilmoitus löytyy myös osoitteesta https://www.paragraaffi.com/oikkariporssi-pintaurakoitsijat-ry


OIKEUSTIETEEN YLIOPPILAS / OIKEUDELLINEN AVUSTAJA

Meistä

Pintaurakoitsijat ry on yli 100-vuotias maalaus- ja pintakäsittelyalan valtakunnallinen työnantajajärjestö. Jäsenemme ovat ammattitaitoisia pintakäsittelyalan urakoitsijoita, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 300 miljoonaa euroa. Ydintehtävämme on työntekijöiden ja toimihenkilöiden työehtosopimusten solmiminen sekä työ- ja sopimusoikeudellisissa kysymyksissä avustaminen, kouluttaminen ja tiedottaminen.

Pintaurakoitsijat ry on jäsenenä Rakennusteollisuus RT ry:ssä, joka on edelleen järjestynyt Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:hon. Muodostamme Kattoliitto ry:n ja Lattian- ja Seinänpäällysteliitto ry:n kanssa RT:n pintatoimialan ja hakemamme opiskelijan tehtäviin tulisi kuulumaan myös näiden kahden liiton avustaminen. Lue lisää miestä osoitteesta www.pintaurakoitsijat.fi

Haemme

Haemme yhtä tai kahta oikeustieteen ylioppilasta toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vahvistamaan toimistomme juridista osaamista. Tehtävä sopii mainiosti opintojen alkuvaiheessa olevalle opiskelijalle, jolla on aito kiinnostus rakennusalaa ja työoikeudellisia kysymyksiä kohtaan. Tehtävän on uusi ja sen lopullinen sisältö räätälöidään valintojen jälkeen.

Tulet tehtävässäsi avustamaan kaikkien kolmen liiton lakimiehiä erilaisten työ- ja rakennusoikeudellisten asioiden hoitamisessa. Tulet avustamaan muun muassa jäsenyritysten esittämien kysymyksiin vastaamisessa, riitojen selvittämisessä, työehtosopimusten tulkinnassa ja tiedotteiden laadinnassa sekä laatimaan oikeudellisia selvitystöitä näihin liittyen. Tehtäviisi kuuluu myös tietokantojen ja dokumenttien päivitystä/ylläpitoa sekä muita hallinnollisia tehtäviä.

Tehtävä on luonteeltaan osa-aikainen, noin 20 tuntia viikossa / sopimuksen mukaan. Työajoista on kuitenkin mahdollista sopia joustavasti työnantajan kanssa ja ne pyritään järjestämään sopivaksi yhdessä toisen valitun opiskelijan kanssa.

Edellytämme

Tärkein edellytys työn kannalta on reipas ja avoin asenne. Olet luonteeltasi tarkka ja täsmällinen ja sinulla on aktiivinen ote työntekoon. Haluat aidosti oppia uutta, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Pystyt tuottamaan selkeää ja helposti ymmärrettävää tekstiä sekä neuvomaan jäseniä myös puhelimitse osaamisen kartuttua.

Tehtävä sopii parhaiten 1-3 vuoden oikeustieteen opiskelijalle, joka on valmis ottamaan haltuun alan työehtosopimukset. Optimitilanteessa sinulla on suoritettuna vähintään työoikeuden perusopinnot tai olet valmis ne lähiaikoina suorittamaan. Katsomme myös sopimusoikeudellisen osaamisen, urakkasopimusten tuntemuksen sekä kiinnostuksen rakennusalaa kohtaan ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön sekä monipuoliset työtehtävät erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa. Tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua koko rakennusteollisuuden työnantajaliittojen arkeen sekä kehittyä työehtosopimuksien, työoikeuden ja rakennusalan osaajaksi.

Lisätietoja

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa arkisin klo 14-15 toimitusjohtaja Jukka Koivisto, puh. +358 40 596 8089.

Hae paikkaa

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksenkohteistasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen Enable JavaScript to view. viimeistään 18.11.2018 mennessä. Toimithan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.