Palaute

Sivukartta

Pintaurakoitsijat ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki

Puhelin toimisto:
Gsm +358 50 3000 902
Sähköposti:
etunimi.sukunimi
@pintaurakoitsijat.fi

info@pintaurakoitsijat.fi
 
Jäsenedut

Liittymällä Pintaurakoitsijoihin saat jäsenpalveluna neuvontaa työehtosopimusten sekä työlainsäädännön sisällöstä ja tulkinnasta. Työsuhdeasioissa jäsenliikkeille annetaan myös oikeusapua. Liiton kotisivuilta saat käyttöösi monia tarpeellisia lomakkeita.

Liitto tiedottaa säännöllisesti ajankohtaisista ja pintakäsittelyalalle tärkeistä asioista jäsentiedotteilla. Jäsenenä voit myös tilata itsellesi, henkilöstöllesi ja sidosryhmillesi ilmaiseksi Väri ja Pinta -lehden.

Liitto järjestää yhteistyössä eri kouluttajien kanssa monipuolista koulutusta niin yritysten henkilöstölle kuin johdollekin. Kouluttajina toimii myös liiton toimiston asiantuntijoita.

Liiton jäsenyritykset saavat yhteystietonsa liiton nettisivuille. Jäsenyritykset voivat käyttää liiton yhteisömerkkiä. Korvaamme jäsenyrityksillemme työehtosopimuksen mukaisen AY-koulutuksen aiheuttamat palkkakustannukset osittain.

Jäsenyyteen liittyy myös velvollisuuksia. Kaikkien alan yritysten on noudatettava maalausalan työehtosopimusta, mutta jäsenyritysten osalta liitolla on siihen myös valvontavelvollisuus. Liitto neuvoo ja opastaa jäsenyrityksiä työehtosopimuksen ja työlainsäädännön oikeassa soveltamisessa.

Jäsenyritykset osallistuvat EK:n palkkatilastokyselyyn. Vastanneet yritykset saavat alan ja oman yrityksen palkkatilastotiedot käyttöönsä.